Wij veren mee
Over Ons

Ons gezamenlijke doel

Onze persoonlijke en bescheiden missie is om de hulpverlening aan jongeren naar een hoger niveau te tillen. Soms is een duwtje in de rug genoeg om jongeren en gezinnen weer te laten voelen dat zij grip hebben op hun situatie en hun leven. Wij streven naar vroegtijdig ingrijpen om erger te voorkomen en om direct te bieden wat op dat moment nodig is. Zoals een veer op het wateroppervlakte rimpelingen veroorzaakt en het water in beweging brengt, hopen wij anderen te raken om hen weer richting te geven en in beweging te brengen om vooruit te komen. 

Meer dan 15 jaar

ERVARING

Drijfveer Zorgverlening heeft een breed netwerk aan zorg professionals die graag hun ervaring, kennis en expertise inzetten om bij te kunnen dragen en jongeren, adolescenten en gezinnen te ondersteunen waar nodig.

Alles is vertrouwelijk

BETROUWBAAR

Onze organisatie hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij houden ons daarom strict aan de protocollen en wetgeving volgens de AVG.

Werken volgens plan

TIJD MANAGEMENT

Wij snappen dat je op zoek bent naar maatwerk zonder daar lang op te moeten wachten. Drijfveer Zorgverlening biedt jou deze kans.

Wat maakt ons uniek

Bij Drijfveer ligt de nadruk op verbinding, gelijkwaardigheid, een nauwe samenwerking met het (gezins-)systeem en alle andere direct betrokkenen. Aansluiting bij de hulpvraag en de behoefte van de jongere staat centraal. Drijfveer richt zich in de ondersteuning aan de jongere op het opdoen van succeservaringen, het ontwikkelen van eigenwaarde en een positief zelfbeeld, een sterke identiteit en een hoopvol en positief perspectief van de toekomst en het leven. Waarbij zij genoeg vertrouwen ervaren in zichzelf en hun veerkracht en daarnaast genoeg hulpbronnen in de omgeving hebben om met toekomstige tegenslagen om te gaan.

Samen voor de toekomst

ONZE MISSIE

Vanuit onze praktijkervaring is gebleken dat jongeren niet altijd direct passende ondersteuning krijgen. Het gevolg hiervan kan zijn dat de jongere niet meer gemotiveerd is voor hulp en/of in risicovolle situaties terecht komt. Drijfveer staat voor aansluiting bij de leefwereld van de jongere en vanuit verbinding systeemgericht werken, waarbij hulpbronnen en het netwerk van de jongeren een beschermende rol kunnen bieden. Kortom, wat drijft de jongere? En wat zijn diens drijfveren om zich in te zetten voor een betere toekomst?

Team van professionals

Het Drijfveer Team

Drijfveer Zorgverlening is een groeiende zorgorganisatie. Onze droom is dat iedereen mee kan komen in de samenleving en een (voor diegene) zinvol leven op kan bouwen. Daarom bieden wij zorg en ondersteuning aan jongeren, adolescenten en hun netwerk. Wij werken graag samen met (keten)partners en andere collega organisaties om de hulpverlening zo goed mogelijk te organiseren, centreren en zo effectief mogelijke zorg te kunnen bieden.

Developer

John Smith

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

Support

Lisa Carr

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

Designer

Austin Baker

Dico qualisque ea vel, elitr salutandi at eum. Eos eu tantas melius, ei sea fugit accusata moderatius.

0

Cliënten

0

Locaties

0

Woongroepen

0

Professionals

    Subscribe to our newsletter